+372 5666 0678

Kungla 31, Valga 68204

Aastavahetuse mitmevõistlus

Valga Bowling center, Valga Petanque klubi ja Valga laskurklubi korraldasid 02. jaanuar 2010 juba traditsioonilise järjekorras kolmanda, aastavahetuse mitmevõistluse. Kavas oli viis ala: korvpalli vabavisked, petank, õhupüssist laskmine, noolevise ja koroona. Seekord võttis võistlusest osa 34 spordihuvilist. Iga ala parimatele olid välja pandud medalid. Kokkuvõtte parimatele karikad, rohkesti oli loosi auhindu. Korvpalli vabavisked võitis Egon Ilisson, teine koht Taavi Vahi ja kolmas Martti Männiste. Petanki võitis Viljar Kerb, teine koht Sören Kangur ja kolmas Egon Ilisson. Õhupüssist laskmise võitis Eduard Sokolovski, teine Taavi Vahi ja kolmas Tõnu Sõrmus. Nooleviske võitis Johannes Leppik, teine koht Tiit Kattai ja kolmas Rein Säinas. Koroona võitjaks tuli Rene Soldan, teine Helev Gross ja kolmas Vadim Kozlov. Kokkuvõttes võitis võistluse Egon Ilisson, teine koht Taavi Vahi ja kolmas koht Viljar Kerb. Anti  välja ka auhind parimale naisele Anu Raud ja parimale noorele Kert Kangur.

Võistlust toetasid Valga Bowling Center, Valga linnavalitsus, SA Valga Sport, Valga Petanque klubi, Valga Laskurklubi ja  Europe Direct Valgamaa Infopunkt.

Mitmevõistluse esikolmik vasakult T. Vahi, E. Ilisson ja V. Kerb

http://www.valgabowling.ee/wp-content/uploads/2010/01/Aastavahetuse-mitmevõistlus-09-10.xls